Emlak Vergisi 2. Taksit Son Ödeme Tarihi 2017 

Emlak vergisi nezaman ödenir başlıklı yazımızda emlak vergisinin ne olduğu, ne zaman ve nasıl ödendiği konularında ayrıntılı bilgi sunmuştuk.Emlak vergisi için tahakkuk eden tutar her yıl iki eşit taksitle ödenebilmektedir. Birinci taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs 2017 tarihinde sona ermişti. Peki emlak vergisi ikinci taksidi ne zaman ödenecek, emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?  Emlak vergisi ödeme tarihleri konusunda yazımızın devamında bilgi bulabilirsiniz. 

Emlak vergisi ikinci taksit ne zaman 2017 ?

emlak vergisi ikinci taksit için son ödeme tarihi 30 Kasım 2017. 

2017 emlak vergisi ödemesi nereye yapılır, kredi kartı ile ödenir mi?

Emlak vergisi ödemelerinizi;

  • Bağlı bulunduğunuz Belediye veznelerinden,
  • Belediyenizin anlaşmalı olduğu banka ve PTT şubelerinden,
  • Belediyenizin online ödeme sisteminden yapabilirsiniz.

2018 emlak vergisi 2. taksit ödemezsem ne olur, icra takibi başlatılır mı?

İkinci taksidi ödememeniz halinde borç tutarı için gecikme zammı ve faizi uygulanır. Ayrıca borçlarınız hakkında icra takibi de başlatılabilir.

2018 yılında emlak vergisi düşecek mi?

27 Eylül 2017 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderilen torba yasada emlak vergisi ile ilgili düzenleme de yer alıyor. Eğer emlak vergisi ile ilgili madde olduğu gibi kabul edilirse 2018 emlak vergisi tutarlarında ciddi bir indirim sağlayabilir.  Torba yasa içeriği konusunda bilgi için: ⇒⇒ torba yasa vergi düzenlemeleri

Bir önceki yazımız olan Emlak vergisi Nedir, Emlak Vergisi Oranları başlıklı makalemizde 2018 emlak vergisi muhafiyeti, emlak vergisi 2018 ve emlak vergisi artış oranı 2018 hakkında bilgiler verilmektedir.

Related Posts

About The Author

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.